Leuk dat je ons gevonden hebt

 

Zoals in de naam al te zien is vinden wij het belangrijk dat je 'plezier' beleeft aan het feit dat je een hond in huis hebt. Of je nu actief aan een hondensport deel neemt of de hond voor de gezelligheid in huis hebt je moet er tijd en energie in stoppen om tot een waardevolle 'vriendschap' te komen. Maar ook als het niet allemaal vanzelf gaat kun je bij ons terecht. Wij houden maandelijks spreekuur bij de dierenarts waar je terecht kunt met allerlei vragen over het gedrag van de hond. Ook kun je bij ons een traject in van puppy-/puberbegeleiding of gedragsbegeleiding, dit doen we op individuele basis.

 

De activiteiten zoals trainingen of workshops die wij organiseren staan in het teken van de relatie baas/hond waarbij we een aanvulling bieden op de groepslessen bij een hondenschool. We gaan hierbij dieper in op de rol van de eigenaar bij het gedrag van de hond en hoe men dit kan leren bij te sturen in de gewenste richting doordat men leert waarom de hond doet wat hij doet. Onze speel-O-theek biedt de mogelijkheid om hersenpuzzels te huren zodat je de hond nog wat extra's kan bieden na bijvoorbeeld een operatie of op therapeutische basis.

 

Wij bezoeken ook met grote regelmaat lezingen, seminars en andere bijscholingsactiviteiten om te zorgen dat we up-to-date blijven. We zijn geaccrediteerd als Kynologisch Instructeur bij de Raad van Beheer. Daarnaast zijn we als Kynologisch Gedragstherapeut docent bij Kynotrain en aangesloten bij de beroepsorganisatie NVGH (Nederlandse Vereniging voor Honden Gedragstherapeuten voorheen Alpha). Verder zijn we gecertificeerd trainer bij ProDogTrainer, DoMoreWithYourDog, ConceptTrainerNL, lid van The Pet Professional Guild en drager van het Dierenwelzijn keurmerk.

 

Wil je meer weten over Dogs4fun of kennis met ons maken dan kun je ons altijd mailen.

 

Hondengroet,
Marijke de Rooij