Begeleiding en training bij Dogs4fun

Onze kracht is de persoonlijke aanpak die wij aan onze cursisten bieden. Of je nu een eenmalig consult of een langdurige training bij ons volgt we zoeken altijd naar een aanpak die voor iedereen het beste past.

Begeleiding

Gedragsbegeleiding is een van onze specialisaties waarvoor we een afspraak aan huis maken. Samen met de eigenaar bespreken we het 'probleem' gedrag en wat eventueel een juiste aanpak zou zijn.

Privélessen is de oplossing voor honden of eigenaren die moeite hebben met de drukte op een trainingsveld en voor cursisten die extra aandacht willen  voor specifieke oefeningen. 

Training

Hoopers, FCI Obedience en detectie zijn de hondensporten die je bij ons kunt beoefenen. Dit doen we op beginners- en gevorderde niveau. Hierin geven we ook workshops zodat je kennis kunt maken met de sport.

Positieve aanpak

Wij houden van een aanpak die past bij wederzijds respect, begrip en vertrouwen. Dit doen we door flexibel te zijn en te kijken naar de behoeftes en mogelijkheden van de combinatie. Een van de werkwijzen die we veelvuldig inzetten is het gebruik van gamebased trainen, 'games' en oefeningen uit het concept trainen.