Herfstpret 2023 met Kynodroom en Dogs4fun

 

Tijdens de herfstvakantie bieden wij een drietal workshops aan voor baas en hond om lekker en doordacht bezig te blijven.  

Deze keer bestaat iedere workshop uit 2 lessen van een uur op 2 zaterdagen (14 en 21 oktober), zodat je ook de voortgang kunt zien.

  • Je kunt met iedere hond mits sociaal en minimaal 6 maanden oud deelnemen aan deze workshops (twijfel je dan neem even contact op).
  • We hebben plaats voor maximaal 8 honden per workshop (2 groepen van 4).
  • De kosten zijn € 50,- per workshop (2 lessen van 1 uur) inclusief koffie/thee en een goodiebag.

De workshops vinden plaats op het terrein van Hondenclub Fun en Focus, Houwakker 29 in Ospel.

Vanaf 4 aanmeldingen gaat een workshop definitief door.

Tijd Workshop
09:00 - 10:00 Ochtengymnastiek - Wist je dat je door middel van Balans & Coördinatie en Hondenfitness meer zelfbewustzijn bij je hond kan creëeren? En dat je daarmee blessures kan voorkomen en het zelfvertrouwen kan vergroten? In deze 2 lessen van 1 uur laten we je kennis maken met cavaletties en diverse fitness oefeningen om inzichten te krijgen in de beweging en het gangwerk van de hond en hoe je dit kan verbeteren.
10:30 - 11:30 Loose Leash - Is wandelen met je hond voor jou een uitdaging? Word je iedere keer alle kanten op getrokken? Hebben jij en je hond niet dezelfde agenda? Dan is deze workshop ideaal voor jou! Door middel van leuke en laagdrempelige oefeningen en spellen ga je in 2 lessen van 1 uur aan de slag om je hond te leren dat bij jou zijn buiten juist leuk is. Want samen wandelen is zoveel leuker dan alleen!
12:00 - 13:00 Dog Dance - Dogdance is zoveel meer dan alleen maar dansen met je hond. Je werkt uitgebreid samen aan de oefeningen maar ook aan jullie relatie en de gehoorzaamheid! We gaan aan de slag met leuke en soms zelfs spectaculaire oefeningen uit de Dog Dance en bouwen deze in de 2e les uit tot een leuke routine op door jou uitgekozen muziek!

Inschrijfformulier Herfstpret
Je ontvangt van ons een bevestiging met daarin een link om te betalen. Daarna is je aanmelding definitief.